Facebook Toestaan Niet toestaan

SVWW C2-V&S C jeugd (D)

5 maart 2018 22:15

Jolanda de Vries

Gisteren een wedstrijd in Wijster. Voor ons aan speelden onze E-ers en wat hebben zij een goede wedstrijd gespeeld. Wat was het spannend!!
Zo jammer, hun wedstrijd duurde net even te lang. In de laatste minuten wist SVWW net de 4-3 te scoren. Super sneu want gezien het leuke spel van de E-ers hadden ze echt meer verdiend. Maar wel mooi om te zien dat er steeds meer handbal in komt te zitten.
Vervolgens de C meiden. Gezien de stand mocht dit voor ons niet zo’n moeilijke wedstrijd worden.

Zo jammer, hun wedstrijd duurde net even te lang. In de laatste minuten wist SVWW net de 4-3 te scoren. Super sneu want gezien het leuke spel van de E-ers hadden ze echt meer verdiend. Maar wel mooi om te zien dat er steeds meer handbal in komt te zitten.
Vervolgens de C meiden. Gezien de stand mocht dit voor ons niet zo’n moeilijke wedstrijd worden. Maar ja, nooit juichen voordat de wedstrijd helemaal gespeeld is. We namen direct het heft in handen en SVWW had weinig antwoord hierop. Wij openden dan ook de score en bleven scoren. Het speltempo was laag en daar gaan wij dan vaak in mee. Ditmaal probeerden we het wat te doorbreken, door offensief te gaan verdedigen. Aanvallend ons eigen tempo te gaan spelen en niet mee te gaan in het tempo van de tegenstander. Blijkt toch best moeilijk te zijn. Maar ondanks dat gingen we met een royale stand (3-13 ) de rust in.
De 2e helft niet alleen een keeperswisseling bij ons maar ook wat positiewisselingen. Gezien het spelverloop en de stand moest het volgens mij wel kunnen om speelsters op andere posities te zetten. Hierdoor is er in de 2e helft misschien ook wat minder door ons gescoord, maar we zijn totaal niet in de problemen gekomen. Eerder wat problemen met klein blessureleed. Bloedneus, aan de kant om adem te happen, verzwikking enkel. Maar ook dit is was aan het einde van de wedstrijd alweer opgelost. We hebben verder een keurige 2e helft gespeeld en met een 11-21 eindstand van het veld gestapt.