Facebook Toestaan Niet toestaan

Kampioenswedstrijd Dames Midweek

4 april 2024 16:45

Seizoen 2022/2023 werden de dames kampioen, halen ze dit kunstje nog eens uit in het seizoen 2023/2024

Prolongeren de Midweekdames het Kampioenschap?

Net als vorig jaar speelden onze midweekdames een kampioenswedstrijd in Sporthal Lewenborg.

Dit keer in andere  tenues, begin van het seizoen zijn ze nl. in het nieuw gestoken door Grand Cafe Hotel Karsten.

Nog steeds ongeslagen gingen ze gisteren de strijd aan tegen HV Cometas.  Een gelijkspel zou genoeg zijn voor de titel. Maar ze gingen voor de winst. Dit seizoen hadden ze nog geen punt weggegeven, dus deze wedstrijd toch ook niet?

Direct bij aanvang van de wedstrijd bleek dat Cometas niets cadeau zou geven.

Beide teams bleven heel dicht bij elkaar. V&S bleef steeds aan de goede kant van de score. Dan weer 1 voor, dan weer gelijk.

De ruststand was 12-11.

De 2e helft hetzelfde scoreverloop tot ongeveer 10 minuten voor het einde. Bij een stand van 20-19 begonnen onze dames een gaatje te slaan. Ze liepen gestaag uit.

Bij het wegtikken van de tijd, werd het wel duidelijk.

Het vele publiek ging staan, klappen, juichen en de dames lieten nog een paar mooie doelpunten zien.

Met een eindstand van 26-22 mogen zij zich dan ook de terechte kampioen noemen van het seizoen 2023/2024!

Na de wedstrijd werden ze in de bloemetjes gezet en was er een drankje en hapje in de kantine.