Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag V&S C-jeugd (D) - Kwiek

10 april 2018 21:15

Jolanda de Vries

]Vandaag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2017/2018. Hoe de wedstrijd ook zou aflopen de stand op de ranglijst was voor ons al bekend. Winnen of verliezen we zouden op de derde plaats blijven. Maar natuurlijk was er de drive om deze competitie winnend af te sluiten.

We begonnen voortvarend aan de wedstrijd en onze eerste aanval werd direct door Cato vanaf de hoek afgerond. De 1-0 stond op het scorebord. Aanvallend gingen we los. Het publiek werd getrakteerd op prachtige aanvallen en daarbij prachtige afgeronde schoten. De eerste helft mooie afstandsschoten gezien van Leonie en Annelie. Vanaf de middenopbouw schoten ze loepzuiver en keihard in de kruising.
Lola die zichzelf vrij speelde of op de rechterhoek goed werd aangespeeld door Demmi en dan ook met alle gemak loeihard alle hoeken van het doel vond.
Naast dat Demmi Lola goed in stelling kon brengen, wist ze met haar afstandsschoten ook de keepster meerdere malen te verschalken.
En het ging maar door. Noa vanaf de linker opbouw had er ook wel zin. Instarten zonder bal en op snelheid  de bal ontvangen en door, boem doelpunt.
Emma die aan de kant begon en er op een gegeven moment in kwam voor Lisanne wist het doel ook met gemak te vinden. Of door een individuele actie of als cirkelspeelsters schreef ze meerdere doelpunten achter haar naam.

Kwiek had niet zoveel antwoord op dit aanvallend geweld. Verdedigend bleven we lekker overeind en werd het ons niet super moeilijk gemaakt. Al met al wist Kwiek in de eerste helft zes keer ons net te raken. Met een stand van 14-6 gingen we rusten.

De tweede helft ging Cato op doel , Amber begon op de bank. Dit was een wedstrijd waarin het team het gevoel had, iedereen kan vandaag haar doelpuntje meepikken. Aangezien de stand het ook toeliet , kon er ook zo worden gespeeld in de tweede helft. Het werd elkaar gegund. Prachtig als je dit als team voor elkaar over hebt. Ballen richting de cirkel want Lisanne moest ook nog prikken. En ook leuk dat dit af en toe ook nog met een leuke aanval ging. Tot twee maal  toe resulteerde dit nog in een doelpunt voor Lisanne.En Amber, gekeept in de eerste helft, stond ook nog op nul. Vanuit de hoek ging het niet zo lekker. Dus even een “tactische” wissel met Noa en vanaf de opbouw was het raak. Ook Amber kon juichen.

Verdedigend hebben we iets meer moeten toegeven en hadden we in de tweede helft niet meer het goede antwoord op de afstandsschoten van Kwiek. Maar dat kon de stand lijden en de andere schoten waren gewoon voor Cato. Onze laatste wedstrijd is met een eindstand van 26-14 de boeken in gegaan en de C Meiden zijn op een keurige derde plek geëindigd!

Ik denk dat ik mede namens alle ouders, oma en opa’s en alle andere supporters spreek, meiden we hebben dit seizoen weer van jullie handbalkunsten genoten!! Anneloes bedankt voor de gegeven trainingen en het coachen!